Viswater bij Hollandse Molens

Prijzen Vistrips

NIEUW! Snoekbaarzen en snoeken met de dobber met dode aasvis € 185,00
NIEUW! 4-nachten karpervissen in een oud-hollandse veenpolder € 1565,00
NIEUW! 8-daagse vliegviscursus in Tsjechië € 1795,00
NIEUW! 7-nachten karpervissen in bovenstaande veenpolder € 1975,00
Karpervissen met de dobber in een authentieke Hollandse polder € 185,00
Forelvissen op het Oostvoornse Meer € 185,00
Snoeken in de polders rond Stolwijk € 185,00
Karpervissen vanuit de boot in Noorden € 185,00
Nachtvissen op karper met boilies € 215,00
Snoek- en snoekbaarzen in Nationaal Park Biesbosch € 235,00
5-daagse vliegviscursus in de Eifel, Duitsland € 1295,00
8-daagse (vlieg)viscursus in midden-Noorwegen € 3495,00

Betalingsinformatie

De vistrips kunt u vooralsnog betalen via een bankoverschrijving naar de volgende rekening: IBAN: NL71KNAB0255886470 t.n.v. Fishingguide Paul. BIC/SWIFTcode: KNABNL2H Naam intermediary bank: ABN Amro BIC: ABNANL2A Uw betaling voor de binnenlandse vistrips dient uiterlijk 1 week voor de geboekte visdag(datum) binnen te zijn; Voor de meerdaagse buitenlandse trips uiterlijk 6,5 maand voor aanvang van de reis, dit i.v.m. het tijdig boeken van de accomodaties, vlucht (voor Noorwegen, Tsjechie) etc. Na ontvangst van uw betaling wordt uw boeking pas definitief. U krijgt hiervan een bevestiging per e-mail.

Algemene voorwaarden boeking

Op deze pagina staan mijn algemene voorwaarden.

Aanmelden

Aantal deelnemers
maximaal 2 (bekenden van elkaar)
Uiterlijk aanmelden
voor de binnenlandse vistrips: uiterlijk 1 week van te voren, i.v.m. het prepareren van de stek(ken); voor de buitenlandse vistrips: uiterlijk 6 maanden van te voren, i.v.m. planning, boeken en uitvoering van de reis.

vliegende wilde zwanen

Vervoer

Voor de vistrips in (West-)Nederland geldt dat u aan huis door mij wordt opgehaald en aan het einde van onze visdag weer netjes thuis of op een andere vooraf overeengekomen bestemming wordt afgezet. Wat betreft de 5-daagse visreis naar Duitsland geldt dat u ‘s-ochtends door mij met de auto wordt opgehaald. We vertrekken vervolgens naar de Eifel en na enkele mooie dagen in Duitsland rijden we weer terug naar Nederland waar u netjes (thuis) wordt gebracht. Echter de reis naar Noorwegen verloopt door de veel grotere reisafstand in meerdere etappes. Naar Schiphol v.v. wordt u door mij gebracht. Op de luchthaven zal geparkeerd worden tegen het dan geldige tarief. Voor een vliegreis binnen Europa geldt minimaal 2 uur voor het vertrek van de vlucht bij de juiste incheckbalie aanwezig. En in het bezit zijn van een geldig reisdocument – een paspoort – dat niet binnen een half jaar verloopt vanaf eerste reisdatum. Op de luchthaven Gardermoen in Oslo staat de inmiddels gereserveerde stationwagon voor ons klaar om onze reis naar de visgronden te vervolgen.

Vismateriaal

Aan uitstekend hengelsportmateriaal is geen gebrek (zie foto). Ik vis nog steeds met glasvezelhengels op karper onder de kant en op grotere afstand met de strakkere fasttaper hengels van carbon. Hierop gebruik ik met penvissen vaak een (werp)reel en voor bv. de boilievisserij een baitrunner (werpmolen). Voor wat betreft het vliegvissen heb ik ook een arsenaal aan kwaliteitsspullen, zoals veel carbonhengels in verschillende Aftma-klasses en lengtes. Allerlei reels met diverse lijntypes, zoals drijvende, intermediate en zink(tip)lijnen voor bv. de forelvisserij op het Oostvoornse Meer en de snoekvisserij met streamers. Outfit voor de vistrips: Voor de trips waarbij er gewaad moet worden, zijn een waadpak en waadschoenen vereist. De gids heeft 1 pak ter beschikking, broekmaat 50/52 – laarsmaat 42. V.w.b. de overige vistrips volstaan (warme) comfortabele kleding en laarzen. Er zijn ook een extra vliegvisvest en een waadjack met de benodigde spullen, maat XL. Denk ook aan een hoed/pet en een goede zonnebril voornamelijk voor in de zomer.

Translate »